Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale SC Body Mind Studio SRL-D (numita mai jos Body Mind Studio sau Noi), CUI 37574940, cu punctul de lucru în Judetul Ilfov, Orasul Bragadiru, Strada Smardan Nr. 18, Etaj 1, telefon 0771159594, email:contact@bodymindstudio.ro, în calitate de operator de date.

Colectam datele dvs. doar in temeiul unor obligatii legale sau:
– pentru incheierea contractului de prestari-servicii dintre dvs. si Noi sau
– pentru derularea (executarea) contractului de prestari-servicii dintre dvs. si Noi sau
– in vederea efectuarii demersurilor necesare pentru incheierea contractului de prestari-servicii dintre dvs. si Noi.
Contractul de prestari-servicii dintre dvs. si Noi se incheie/deruleaza in urma cererii facuta de dvs. (fie direct la sediul nostru, fie telefonic, fie utilizand site-ul nostru).
1. Avem obligatia legala sa colectam numele dvs, adresa, seria si numarul CI pentru a incheia un contract de prestari servicii intre Noi, ca si Prestator de Servicii de Fitness si dumneavoastra, in calitate de beneficiar.
2. Avem obligatia legala (in baza Codului Fiscal) sa colectam numele si adresa pentru a va emite factura.
3. Colectam numarul dvs.de telefon si adresa de e-mail pentru a va transmite notificari privind derularea contractului (va instiintam prin telefon/SMS/email privind: noutati despre antrenamente, programul antrenamentelor si orice alte informatii de interes.
4. Va colectam imaginea prin intermediul sistemului de supraveghere video in temeiul interesului nostru legitim de a asigura securitatea persoanelor din incinta (inclusiv a dvs.) si a bunurilor.
5. Datele dvs. personale de la punctul 1 le transmitem doar catre autoritatile competente, la cererea acestora sau in baza unei obligatii legale ce ne revine
6. Datele personale de la punctul 2 le transmitem catre ANAF(in baza obligatiei legale ce ne revine) si catre firma de contabilitate (catre care am externalizat serviciile); datele transmise de dvs.prin formularul de inscriere de pe site se stocheaza la firma care asigura gazduirea site-ului; exista contract intre Noi si firma de contabilitate, respective firma de gazduire, cu clauze clare ce includ obligatiile ambelor entitati juridice de a securiza datele personale impotriva prelucrarii lor neautorizate sau ilegale, pierderii accidentale sau distrugerii.
7. Aveti dreptul de a solicita accesul la datele dvs., rectificarea sau stergerea lor, restrictionarea prelucrarii, aveti dreptul de a va opune prelucrarii, precum si dreptul la portabilitatea datelor. Daca va opuneti prelucrarii datelor de la punctul 1 nu vom putea sa va prestam serviciul. Daca va opuneti prelucrarii datelor de la punctul 2 nu vom putea sa va emitem factura.
8. Datele dvs. nu sunt transferate catre o tara terta sau o organizatie internationala
8. Aveti dreptul sa depuneti plangere in fata Autoritatii de Supraveghere
9. Termenul de pastrare a datelor dvs. personale este cel prevazut de legislatia in vigoare
10. In cadrul Body Mind Studio exista un Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal; datele de contact sunt: Strada Smardan, Nr. 18, Etaj 1, Oras Bragadiru, Judet Ilfov, telefon: 0771159594, email:contact@bodymindstudio.ro.

Pentru orice întrebari suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: contact@bodymindstudio.ro.
Aceasta pagina de internet foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul în care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa accesati acest link:
Va multumim!